Iulia Albu Si Gaina / PRO TV - Iulia Albu nu este singura vedeta cu gaina de ... : Găina nu e pe lista animalelor de companie din românia şi nu va fi niciodată.

Iulia Albu Si Gaina / PRO TV - Iulia Albu nu este singura vedeta cu gaina de ... : Găina nu e pe lista animalelor de companie din românia şi nu va fi niciodată.. Iulia albu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj in stilul lu mihai bendeac. Lasam pasaretul in pace si o cunoastem pe weedy. Si e pasarea de companie a iuliei albu. Tocmai am dat start noului meu proiect la cafea cu iulia albu! Inspirati de iulia albu, catalin maruta, mircea solcanu, romica tociu si alex velea vor sa va prezinte luni la happy hour inaripatele lor.

Iulia albu spune ca gaina are pedigree. Daca pana acum actorul era cel care punea pe reteaua de socializare totusi o ciorba de gaina e buna rau, sau imi pare rau ca sunt exigent! Potrivit specialistei, găina e un animal de grup: Iulia albu are un animal de companie… negru. Iulia a spus ca noul ei animal de companie ii face si oua o data la doua zile si ca le mananca cu placere, impreuna cu.

Iulia Albu a ajuns de urgenta la spital, chiar de ziua ei ...
Iulia Albu a ajuns de urgenta la spital, chiar de ziua ei ... from img.ele.ro
Noul episod la cafea cu iulia albu este acum live! 28 iulie 1981, pitești, românia) este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din românia. Iulia sustine ca este foarte la moda si ii cumpara pampersi gaina neagra de fite se plimba cu iulia oriunde: Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziţie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie. Inspirati de iulia albu, catalin maruta, mircea solcanu, romica tociu si alex velea vor sa va prezinte luni la happy hour inaripatele lor. Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana. După ce a defilat prin întreg bucureştiul cu găina ei neagră chateau loulou de la fraise, iulia albu (31 de ani) şochează din nou! Se lauda cu cel mai excentric accesoriu din lumea mondena… insa popularitatea sa a durat cam putin.

Iulia a spus ca noul ei animal de companie ii face si oua o data la doua zile si ca le mananca cu placere, impreuna cu.

Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziţie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie. I se întâmplă si iuliei albu! Din nefericire, la intoarece, aceasta a fost jefuita, ramanand fara un. Lasam pasaretul in pace si o cunoastem pe weedy. Noul episod la cafea cu iulia albu este acum live! Iulia albu are o noua jucarie. Au „este o găină cu pedigree, mai precis un cochin pitic şi se numeşte chateau loulou de la fraise, a declarat. Contact iulia albu cu gaina on messenger. Vă aștept să facem topul celor mai bune dar si celor mai dezastruoase ținute de red carpet! Iulia albu a plecat in italia, pentru a fi prezenta la milano fashion week. Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana. Îi iau găina și o fac aripioare. Excentricul editor de moda merge la toate evenimentele cu o gaina neagra cu pedigree.

Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana. La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. Contact iulia albu cu gaina on messenger. Au „este o găină cu pedigree, mai precis un cochin pitic şi se numeşte chateau loulou de la fraise, a declarat.

VIDEO l Iulia Albu si-a luat un caine pe care-l alinta ...
VIDEO l Iulia Albu si-a luat un caine pe care-l alinta ... from cdn.knd.ro
Iulia albu ironizata de fostul sau sot. Excentricul editor de moda merge la toate evenimentele cu o gaina neagra cu pedigree. Niciun artist nu are toate creatiile perfecte sau aproape de perfectiune!pisica. Potrivit specialistei, găina e un animal de grup: Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana. Am scapat o mică greșeală in episodul 2! Îi iau găina și o fac aripioare. Se lauda cu cel mai excentric accesoriu din lumea mondena… insa popularitatea sa a durat cam putin.

Tocmai am dat start noului meu proiect la cafea cu iulia albu!

La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziţie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie. Găina nu e pe lista animalelor de companie din românia şi nu va fi niciodată. Lasam pasaretul in pace si o cunoastem pe weedy. O mata cheala este noua achizitie a nonconformistei iulia albu. Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. Iulia albu are o noua jucarie. 28 iulie 1981, pitești, românia) este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din românia. Cocktail fin de stil, fashion, lifestyle, health & beauty si the art of living. Si asta, nu numai pentru opinia publica, ci chiar si pentru fostul sot al iuliei. Iulia albu, critici la adresa primei doamne. După ce a defilat prin întreg bucureştiul cu găina ei neagră chateau loulou de la fraise, iulia albu (31 de ani) şochează din nou! Contact iulia albu cu gaina on messenger.

Fashion editorul a publicat recent pe contul său oficial de facebook o fotografie în care apare ţinând în braţe o pisică fără păr, din rasa sphynx. Si e pasarea de companie a iuliei albu. Lasam pasaretul in pace si o cunoastem pe weedy. Pro tv fashion critic extraordinaire, lover of all beauty, collector of relics, mother of @mikalablanche, owns @lecoqcelebre colabs pr@iuliaalbu.com. Potrivit specialistei, găina e un animal de grup:

Fostul sot spune adevarul despre IULIA ALBU - TaBu
Fostul sot spune adevarul despre IULIA ALBU - TaBu from www.tabu.ro
Fashion editorul a publicat recent pe contul său oficial de facebook o fotografie în care apare ţinând în braţe o pisică fără păr, din rasa sphynx. Inspirati de iulia albu, catalin maruta, mircea solcanu, romica tociu si alex velea vor sa va prezinte luni la happy hour inaripatele lor. După ce a defilat prin întreg bucureştiul cu găina ei neagră chateau loulou de la fraise, iulia albu (31 de ani) şochează din nou! Iulia albu ironizata de fostul sau sot. Iulia albu a plecat in italia, pentru a fi prezenta la milano fashion week. Am scapat o mică greșeală in episodul 2! Se lauda cu cel mai excentric accesoriu din lumea mondena… insa popularitatea sa a durat cam putin. Si asta, nu numai pentru opinia publica, ci chiar si pentru fostul sot al iuliei.

Si e pasarea de companie a iuliei albu.

Excentricul editor de moda merge la toate evenimentele cu o gaina neagra cu pedigree. Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. Contact iulia albu cu gaina on messenger. Iulia albu, critici la adresa primei doamne. Iulia albu ironizata de fostul sau sot. Recent, bloggerita de moda sildra durst a purtat acest accesoriu inedit pe strazile din new york, la o sedinta foto. Iulia albu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj in stilul lu mihai bendeac. I se întâmplă si iuliei albu! Iulia albu are un animal de companie negru. Iulia albu spune ca gaina are pedigree. Potrivit specialistei, găina e un animal de grup: Îi iau găina și o fac aripioare.

Iulia albu are un animal de companie negru iulia albu. 28 iulie 1981, pitești, românia) este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din românia.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook